Tapahtumat, tuottaminen ja esiintyjät


Tapahtumat
Etsitkö tuottajaa ja toteuttajaa tapahtumallesi, joka tekee sinun projektistasi sellaisen, kuin olet aina halunnut? Oli tapahtuma iso tai pieni, niin kysy neuvoa. Me emme ole tulleet tuhlaamaan asiakkaan rahoja, vaan toimimme kustannustehokkaasti ja järkevästi.

Meillä on hyvät  ja luotettavat suhteet alan toimijoihin ja esiintyjiin. Saamme yhteistyöllä luotua sellaisen tapahtuman, kuin te haluatte, kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Haluamme tehdä sellaisia tapahtumia joihin halutaan tulla uudestaan ja asiakas saa sitä mitä on tilannut. Olemme työskennelleet sadoissa erilaisissa projekteissa aina isoista festareista pienempiin juhliin ja tilaisuuksiin. Kaikkeen suhtaudumme yhtä ammattitaitoisesti ja haluamme että näemme teidät vielä uudestaan.

Esiintyjät ja ohjelmapalvelut
Dj ja juonto palveluiden lisäksi saat meidän kautta monenlaisia ohjelmapalveluita. Vuosien kokemuksen kautta, tunnemme toimijat ja pystymme suosittelemaan ja tarjoamaan sellaisia ammattilaisia, jotka parhaiten palvelevat sinun toiveita ja ovat luottamuksemme arvoisia. Meidän kautta saat bändit, trubaduurit, solistit, laulajat, pianistit, tanssijat, koomikot, tanssinopetus, valokuvaajat, videokuvaajat, juhlapaikat, cateringpalvelut, sirkusta, teatteria tai mitä ikinä keksit ja haluat juhliisi. Me varmasti löydämme tekijän ja ammattilaisen sinulle.