Karaokepalvelut


SINGA Pro Karaoke
Melupalvelulla on käytössä karaoke maailman kuumin uutuus. Kotimainen netti-karaoke SINGA. Yli 20 000 suosituinta karaoke biisiä sinun lempiartisteiltasi.
Singa on helppokäyttöinen nettisovellus, josta on tehty sekä kuluttaja versio SINGA, että ammattilaiskäytössä oleva SINGA Pro versio.

Karaoke kuuluu monen suomalaisen lempiharrastuksiin, joten ei ole mikään ihme, että täältä on ponnahtanut myös yksi maailman johtavista karaoke-sovelluksista. Singan kuluttuja versio mahdollistaa karaoke-laulamisen missä tahansa – mobiililaitteella ja tietokoneella. Jos olet koskaan laulanut karaokea tai vaikkapa SingStaria, tulet rakastumaan Singaan.

Ajatus palvelun taustalla on yksinkertainen: laulaminen on maailman suosituimpia harrastuksia, SInga tekee laulun harrastamisesta mahdollisimman helppoa, erittäin sulavan designin ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän kautta. Singan ajatuksena on tehdä karaokelle se mitä Netflix teki videoille.

Melupalvelun käytössä oleva ammattilaisversio Singa Pro tuo karaokeravintolat ja karaoke-vetäjät uudelle aikakaudelle. Karaokeisäntiä ja –emäntiä avustaa iPadin kautta pyörivä sovellus, jolla on erittäin yksinkertaista pyörittää karaokea. Pystyty laittamaan laulutoiveesi sisäänSingaa käyttävissä ravintoloissa ja juhlapaikoissa suoraan Singaan mobiilisovelluksen kautta ja tiedät aina milloin vuorosi on tulossa. Myös tavalliset laulukirjat löytyvät Singa karaoke paikoista. Sama sovellus on käytössä myös meillä Melupalvelussa, koska haluamme olla mukana tuomassa asiakkaille parasta uutta alan teknologiaa ja innovaatioita.

Me tuomme paikalle äänentoiston, mikit, TV screenin ja Singa Pro sovelluksen ja yli 20 000 suosituinta karaoke biisiä sinun käyttöösi.

”Karaoke-laitteemme ovat maailman parhaat, mutta laulajien ääntä tai laulutaitoja emme pysty muuttamaan.”

Kysy rohkeasti tarjousta karaokesta meiltä.
Lisätietoja SINGASTA
http://www.singa.fi
http://www.singa.pro/fi