DJ & Juonto


DJ-palvelut:
Yli 20 vuotta  kokemusta ja rautaista ammattitaitoa Dj töistä.
Melupalvelu on luotettava yritys ja yhteistyökumppani, jonka kokeneet ammatti deejiit  osaavat työnsä.  Osaavien ihmisten lisäksi meidät tunnetaan nykyaikaisista ja luotettavista Dj laitteista ja äänentoistosta. Ylivoimaisesti eniten meiltä tilataan DJ+ Äänentoisto ja Valot pakettia, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia mistään.  Arvostamme tätä työtä paljon ja haluamme tehdä sen aina hyvin. Alusta loppuun.

Asiakkaiden toiveet ja viihtyvyys on meille tärkeintä.  Tarvitset sitten taustamusiikkia tai biledeejiin, niin me olemme apuna siinä. Kokemusta ja osaamista on aina isoista festivaaleista pieniin tunnelmallisiin yksityistilaisuuksiin, häät, synttärit, polttarit, pikkujoulut, ravintolakeikat, yritystilaisuudet, koulujen ja nuorisotalojen discot ja jne.. Kysy rohkeasti tarjousta ja apua. Me autamme 🙂

Juonto:
Tarvitsetko juhliin ja tapahtumiin puhujaa ja esiintyjää, joka on ammattilainen puhetyöskentelyn saralla? Juontajiamme tilaavat mm. Festivaalit, kauppakeskukset, luennoitsijat, juhlatilaisuudet, yritystilaisuudet, urheilutilaisuudet ja avajaiset ja jne. Puheesta se ei ainakaan jää kiinni. Kysy rohkeasti tarjousta, joko pelkästään juontajista tai vaikka koko tilaisuuden äänentoiston ja musiikin hoitamisesta. Meillä on vuokrattava loistava äänentoisto kalusto, joka on muokattavissa tilaisuudesta riippuen.